Hoe nu verder?

Bureau Mars kan ingezet worden binnen de regio Zaanstreek-Waterland. Wij bieden hulp binnen segment B aan en worden betaald vanuit de gemeente.

U kunt momenteel op 2 manieren bij ons terecht komen. Op dit moment is de snelste weg een verwijzing via de huisarts cq POH-er naar ons toe. Daarnaast kunt u zich ook wenden tot het jeugdteam/loket jeugd binnen uw gemeente.

Wij kunnen direct ingezet worden voor intensieve begeleiding. Wanneer intensief niet toereikend is, kunnen wij ook duurzaam ingezet worden. Dit in overleg met de gemeente/verwijzer.

We bieden ook vaak overbrugging aan totdat de gemeente het verder op kan pakken. Dit ivm de lang wachtlisten binnen de diverse gemeenten om te starten. We zijn gespecialiseerd in crisissen.

Bent u/je geïnteresseerd in de begeleiding van Bureau Mars, neem dan vrijblijvend contact met mij op en dan beantwoorden ik uw vragen.

Particulier of niet woonachtig in Purmerend:
Bent u niet woonachting in Purmerend of wilt u als particulier gebruik maken van de diensten binnen Bureau Mars, neem dan contact op en vraag naar de mogelijkheden.